Generelle

Tyrkisk klub jagter svensk stjerne

Ifølge et tyrkisk medie er PSV Eindhovens Ola Toivonen er uhyre varmt navn i Trabzonspor.

PSV Eindhoven har i dette transfervindue forstærket sig markant.

Udover FC Københavns Mathias ”Zanka” Jørgensen har hollænderne også hentet veteranen Mark van Bommel og Oranje-kantspilleren Luciano Narsingh, der også var eftertragtet i Ajax. Men de store indkøb har også efterladt den hollandske storklub med lidt af et pengeproblem.

Det er således anden sommer i træk, at Philips-klubben har gjort sig nogle markante indkøb, og med den manglende nationale og internationale succes, så mangler der snart penge på kistebunden hos de hollandske pokalvindere.

Det har derfor længe været klubbens intentionen at sælge svenske Ola Toivonen i dette transfervindue, og et salg skulle ifølge den tyrkiske sportskanal Lig TV være nært forestående.

Således har tyrkiske Trabzonspor forhørt sig på den svenske angriber.

Tyrkerne skulle eftersigende være beredt på at smide omkring 54 millioner kroner for PSV-anføreren, mens hollænderne angiveligt kun vil tage sig til takke med hele 80 millioner kroner.

Trods den store prisforskel menes det, at de to klubber nok skal nå til enighed. Trabzonspor har nemlig brændt sig så varm på Toivonen, at de ikke så let vil opgive et køb af svenskeren, idet PSV’s økonomiske situation kan tvinge dem til at sælge.