Mandagens rygtebørs (opdat.)

Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Thibaut Courtois fra Chelsea til Barcelona
Note:
Den Chelsea-ejede Atletico-lejesvend Thibaut Courtois skulle eftersigene væren en af kandidaterne til at afløse Victor Valdes, men også David De Gea og Pepe Reina nævnes.
Kilde: Flere medier
Sandsynlighed: Middel

Aaron Lennon fra Tottenham til Man City
Note:
Aaron Lennon viste sig fra sin bedste side, da Spurs i weekenden spillede uafgjort mod United, hvilket tilsyneladende har inspireret Uniteds rivaler til at jagte den lynhurtige kantspiller.
Kilde: Caught Offside
Sandsynlighed: Middel

David Villa fra Barcelona til Arsenal
Note:
Den 31-årige spanske angriber har svært ved at bide sig fast i Tito Vilanovas startellever, og derfor håber Arsene Wenger og The Gunners nu, at de kan finde en måde at overtage den tidligere så målfarlige forward.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Mapou Yanga-Mbiwa fra Montpellier til Arsenal
Note:
Newcastle har allerede aftalt prisen for den 23-årige forsvarer, men den afholder ikke Wenger fra at ville kapre den handel.
Kilde: Daily Mirror
Sandsynlighed: Middel

Yoann Gourcuff fra Bordeaux til Arsenal
Note:
Gourcuff blev tidligere omtalt som den nye Zidane, men siden er hypen faldet lidt. Derfor vil Bordeaux nu udleje Gourcuff til Arsenal og Wenger, der stadig ser lys i midtbanespilleren.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Sebastian Coates fra Liverpool til Wigan
Note:
Coates står i skyggen af Agger, Skrtel og Carragher i Liverpool, hvorfor et lejemål kunne være oplagt for Wigan, der også vil have Ronald Zubar fra Wolverhampton.
Kilde: The Telegraph
Sandsynlighed: Over middel

Vasilis Torosidis fra Olympiakos til Fulham
Note:
Den græske forsvarer er ude af kontrakt til sommer, og derfor kan han hentes allerede nu for under fem mio. kroner, og det vil Fulham udnytte.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Under middel

Philipe Coutinho fra Inter til Liverpool
Note:
Liverpool skal hæve deres bud fra de omrking 75 mio. på Inters 20-årige midtbanespiller, der altså nærmer sig Merseyside.
Kilde: Daily Mirror
Sandsynlighed: Middel