Troels Bech: Fortryder ikke proces-snak
Illustration
Superliga

Troels Bech: Fortryder ikke proces-snak

Troels Bech afventer en målsætning for den kommende sæson.

Folk i og omkring OB slikker i disse dage sårene oven på et jammerligt forår, hvor fynboerne gik fra en fjerde- til en tiendeplads på bare 14 kampe. Særligt i forårets slutfase var krisen udtalt, og cheftræner Troels Bech har i kølvandet på nedturen fået mange hug for de dårlige resultater. 

Troels Bech er ligeledes blevet kritiseret for at tale om, at OB er i en proces, men det fortryder han ikke. Det fastslår han i et stort interview med Fyens Stiftstidende.

- For mig betyder ordet at vide, hvor man gerne vil hen. Gud nåde og trøste det hold, som ikke har en plan eller en idé. Vi øver os, kan vi kalde det i stedet, og folk får lov at kigge med. Det er som at få lov at se en læge, der lige er dumpet i anatomi, men det betyder jo ikke, at han holder op med at læse til læge, siger Troels Bech til Fyens Stiftstidende. 

Cheftræneren peger blandt andet på dårlig form hos flere spillere samt en manglende klarhed og spillermateriale til at udføre en ordentlig plan B, når den boldbesiddende plan A ikke er lykkedes, som nogle af årsagerne til nedturen. 

Nu venter der snart en ny sæson for OB, og spørgsmålet er, hvor man kan forvente at finde fynboerne i tabellen til den tid. Troels Bech vil ikke sætte ord på en målsætning endnu.

- Det er for tidligt at sige, og det er ikke trænerens ret. Det ledelsens og bestyrelsens. For en måned siden spillede vi om Europa League. Nu skal skråen lige vendes og sikkert også sluges, inden vi sprøjter nye målsætninger ud. Der er ingen tvivl om, at OB over meget kort tid ser sig selv som et hold i toppen af ligaen. Men vi kan ikke helt negligere to tiendepladser i træk, fastslår han. 

OB-direktør Thomas Christensen har flere gange slået fast, at Troels Bechs position som cheftræner ikke er til diskussion.