McGrath ligner en færdig mand i BIF
Illustration
Superliga

McGrath ligner en færdig mand i BIF

Brent McGrath ser ikke ud til at fortsætte i Brøndby - i stedet kan han være på vej hjem til Australien.

Brøndby meldte i sidste uge ud, at fire spillere med sikkerhed ville forlade Brøndby i sommerpausen - Anders Randrup, Mathias Larsen, Jannik Skov Hansen og Azad Corlu – mens man endnu forhandlede med fire spillere, der også har kontraktudløb om præcis en måned.

En af de spillere, Brøndby angiveligt forhandler med, er den australske angriber Brent McGrath, men modsat hvad man hævder på direktionsgangene i Brøndby, er australieren ikke blevet kontaktet.

- Det ved jeg ikke noget om. Jeg har i hvert fald ikke hørt fra dem, siger Brent McGrath til Ekstra Bladet.

Brent McGrath kom til Brøndby i 2006 fra Sydney FC som helt ung, men australieren har mildest talt ikke været nogen succes på Vestegnen. I 39 kampe er det blevet til sølle to scoringer fra angriberens fod.

Derfor er det ikke utænkeligt, at Brøndby vælger at sende 21-årige McGrath videre i systemet, og ifølge Ekstra Bladet har flere klubber fra hjemlandet Australien et godt øje til ham.

- Jeg er stadig Brøndby-spiller indtil 1. juli, så jeg kan ikke udtale mig konkret om fremtiden, men jeg er i hvert fald ikke på nippet til at blive fodboldpensionist, siger Brent McGrath.

Australieren har i denne sæson fået spilletid i ti Superliga-kampe uden at finde vej til netmaskerne.