Jess Thorup: Er meget tiflreds
Illustration
Landshold

Jess Thorup: Er meget tiflreds

U/21-landstræner Jess Thorup var glad for holdet sejr på 1-0 i Estland.

Umiddelbart lyder en sejr på 1-0 over Estland ikke af meget, men for Jess Thorup og det danske U/21-landshold var det en super vigtig sejr og en god start på U/21-kvalifikationen til EM i 2015. Målet blev sat ind af Bassel Jradi, og sejren betyder, at Danmark har tre point efter den første kamp.

For landstræner Jess Thorup var det hans første kamp i spidsen for U/21-landsholdet i en kamp med point på spil, efter han i sidste uge havde sin debut som træner i en venskabskamp mod Irland, som sluttede 0-0. Og landstræneren var ikke overraskende meget tilfreds med at have fået de tre point.

- Jeg synes, at vi står en god defensiv kamp og har nu spillet to kampe til nul, hvilket viser, at når vi scorer, så er der en god chance for, at vi vinder, og for mig er 1-0 sejre rigtige gode sejre. Jeg synes, vi så tegning til noget, og der var et klart mønster i det, vi gerne ville. Nu fik vi tre point og tanket selvtillid op, så jeg er meget tilfreds lige nu, siger Jess Thorup til DBUs hjemmeside og uddyber:

- Det er i de svære udekampe, hvor vi i dag spiller på en svær bane, at man skal vise, hvad man er lavet af. I dag får vi tre vigtige point, så det var en god kamp for os.

Sejren betyder, at Danmark lige nu har samme pointantal som Rusland, der også kun har spillet én gang. Bulgarien fører gruppen med seks point efter to kampe, mens Slovenien, Estland og Andorra, der også er i gruppen, endnu ikke har fået point.