Yussuf Poulsen til FCN, Brøndby eller udlandet?
Illustration
1. division

Yussuf Poulsen til FCN, Brøndby eller udlandet?

Det danske stortalent Yussuf Poulsen er ombejlet af mange klubber i både ind- og udland. 

Yussuf Poulsen står på tærsklen til et skifte mod enten Superligaen eller udlandet.

Den unge danske offensivspiller, der er på kontrakt i Lyngby, udtalte allerede i fredags til tipsbladet.dk, at han har en aftale med klubben om, at han kan skifte i dette transfervindue, og det er ikke bejlere, der mangler. 

BT skriver således, at der er stor interesse fra både Danmark og udlandet. I Superligaen er både FC Nordsjælland og Brøndby stærkt interesseret, mens de udenlandske bejlere tæller tyske Stuttgart og hollandske Feyenoord. 

Ifølge avisen vil Lyngby have op mod fem millioner kroner for Yussuf Poulsen, men bestyrelsesformand Torben Røsler er fåmælt om sagen. 

- Der er simpelthen så mange rygter og forkerte oplysninger omkring Yussuf, at vi har valgt at lukke ned og sige ingen kommentarer. Det siger sig selv, at en så dygtig spiller naturligvis er interessant for mange klubber, men ellers har jeg intet at tilføje, siger han til BT.

Yussuf Poulsen slog i fredags fast over for tipsbladet.dk, at han vil væk i dette transfervindue - og Brøndby er ikke nogen usandsynlig destination. 

- Det er klart, at det er spændende, at han er blevet træner derude. Det gør også Brøndby til et attraktivt sted. Men jeg har ikke talt med Thomas Frank om det endnu. Jeg har godt nok læst et sted, at jeg er blevet spottet i Brøndby, men jeg har altså ikke været derude. Jeg har ikke været i Brøndby, sagde han midt i eksamenslæsningen. 

Yussuf Poulsen har kontrakt med Lyngby frem til sommeren 2014.