Leon Andreasens klub må ty til tvangsoprykning
Illustration
Bundesliga

Leon Andreasens klub må ty til tvangsoprykning

Skulle der spilles Bundesliga i dag måtte Hannover 96 ikke være med. De har kun tre egenavlede spillere i truppen og bliver nu tvunget til at rykke én op nedefra.

Inden den nye Bundesliga-sæson starter, skal Leon Andreasens klub Hannover 96 have fundet en egenavlet spiller mere til sin førsteholdstrup. Det tyske fodboldforbunds regler siger nemlig, at Bundesliga-klubber skal have fire hjemmeavlede spillere i sin førsteholdstrup, og lige nu har de kun tre i form af Christopher Avevor, Yannik Schulze og Jannis Pläschke.

Derfor bliver de nu nødt til at finde en spiller fra klubbens ungdomsafdeling, som de kan rykke op i førsteholdstruppen.

- Det er ikke rart, og det er ikke ligefrem mit yndlingstema. Vi kigger i ungdomsafdelingen på, hvem vi kan rykke op, siger sportsdirektør Dirk Dufner ærligt til Bild.

Og faktisk kan de få brug for at finde to. Christopher Avevor var i sidste sæson lejet ud til St. Pauli, og det er ikke sikkert, at han bliver i Hannover i den kommende sæson, selv om han har kontrakt i to år endnu.

Derfor må det også ærgre den nye sportsdirektør Dufner ekstra meget, at hans forgænger Jörg Schmadtke ikke fik forlænget med den hjemmeavlede profil Konstantin Rausch, der er skiftet tranferfrit til VfB Stuttgart.