FCV: Kasseret keeper er største profil
Illustration
Superliga

FCV: Kasseret keeper er største profil

FC Vestsjælland har handlet stort ind denne sommer, men målmandsposten bliver der ikke pillet ved. Ove Pedersen stoler på den uprøvede Thomas Mikkelsen. 

FC Vestsjælland nærmer sig afslutningen på et særdeles aktivt sommertransfervindue. Klubben har hentet profiler til både forsvar og midtbane, og nu mangler man kun en angriber. 

Oprykkerklubben tæller nu solide og velkendte navne i alle kæder, men på målmandsposten holder man fast i det relativt ukendte navn Thomas Mikkelsen. 

Keeperen med fortid i blandt andet Thisted og FC Fyn er således ubestridt førstemålmand i klubben, og selvom der har været godt gang i målmandskarusellen i dansk fodbold denne sommer, skal FC Vestsjælland ikke være en del af den. Det fastslår cheftræner Ove Pedersen. 

- Da jeg startede i FC Vestsjælland, var han faktisk blevet kasseret af klubben. Man ville have en ny målmand ind, men dengang sagde jeg, at jeg hellere ville bruge midlerne på en markspiller. Så han fik en ny chance, og det har vist sig at være godt. Vi har også en god målmandstræner i Claus Fallentin, og Thomas har udviklet sig enormt. Jeg vil sige, at han var den største profil på vores hold sidste sæson. Selv efter vi hentede nogle markante navne i vinter, var Thomas Mikkelsen den absolut største profil for os, siger Ove Pedersen til tipsbladet.dk.

- Det har slet ikke været en overvejelse at kigge efter en ny målmand. Jeg har ikke tænkt i de baner overhovedet, tilføjer han. 

Thomas Mikkelsen har aldrig før spillet i Superligaen, men Ove Pedersen stoler på den snart 30-årige keepers kvaliteter. 

- Jeg ved godt, at der er en ubekendt faktor i, at han ikke har spillet i Superligaen, men det kigger jeg ikke på. Han har kvaliteterne, og det er en fodboldspillers lod, at han skal præsenteres for den bedste liga på et tidspunkt. Han får chancen nu, og den skal han nok tage. Jeg er sikker på, at han kan overføre sine præstationer fra divisionen til ligaen, fastslår Pedersen. 

Thomas Mikkelsen stod for hele 17 clean sheets i den forgangne sæson i 1. division og lukkede kun 27 mål ind i 33 kampe.