AGF: Kirkeskov kan fortsætte på højre back
Illustration
Superliga

AGF: Kirkeskov kan fortsætte på højre back

AGF's Mikkel Kirkeskov er fortsat en mulighed til højre back, hvor træner Peter Sørensen har to andre alternativer.

AGF's Mikkel Kirkeskov er oprindeligt venstre back, men han har gennem længere tid spillet højre back, fordi AGF mangler stærke alternativer til positionen. 

Det kan også komme på tale, at Kirkeskov skal spille i højre side igen i den kommende sæson, fastslår træner Peter Sørensen. 

- Mikkel Kirkeskov kan sagtens komme til at spille højre back igen, og han spiller jo kun i venstre side, hvis han er bedre end Adam Eckersley. Vi har haft to så gode venstre backs, at jeg vurderede, at vi var bedst tjent med at bruge begge på samme tid, siger Peter Sørensen til Jyllands-Posten. 

AGF råder over to andre muligheder til højre back, og det er derfor ikke sikkert, at klubben henter nye folk til positionen i dette transfervindue.

- Frans Dhia Putros ser bedre ud dag for dag, og vi ved, at Arthur Sorin kan spille på et godt niveau. Så jeg er ikke desperat efter en højre back eller en stopper, da vi ved, at vi har folk, der kan fylde pladserne ud. Jeg tror i vid udstrækning på det materiale, vi råder over, frem for bare at hente nye folk ind, siger Peter Sørensen.