Rundens Hold i Superligaen - 1. runde
Illustration
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 1. runde

Tipsbladet.dk sætter Rundens Hold i Superligaen. Denne gang er der blevet plads til spillere fra seks forskellige klubber.

Efter hver Superliga-runde sætter tipsbladet.dk Rundens Hold i ligaen bestående af de spillere, der gjorde bedst opmærksom på sig selv i de seks kampe. 

1. runde er nu overstået, og vi bringer hermed vores bud på Rundens Hold i Superligaen – sat op i en 4-4-2-opstilling.

Målmand: Jesper Christiansen, OB
Der var ikke mange forbedringer at i OB's spil i 1-1-kampen mod SønderjyskE, men hvor fynboerne savnede de karantæneramte Ruud og Kadrii samt skadede Falk og Skoubo, kunne de glæde sig over at have Jesper Christiansen i topform. Målmanden sikrede OB et point i hjemmepremieren.

Højre back: Oliver Lund, FC Vestsjælland
Ove Pedersens mandskab stjal et point på Brøndby Stadion, og Oliver Lund var en af lyspunkterne på holdet. Udover oplægget til 1-1-målet stod Oliver Lund for en solid indsats, selvom han stod over for talentet Riza Durmisi. Lund er kommet til fra AB, men viser, at han har Superliga-niveau.

Central forsvarer: Lasse Nielsen, AaB
Lasse Nielsen har meldt ud, at han gerne vil til udlandet denne sommer, og han gjorde god reklame for sig selv søndag aften i Aalborg. Nielsen leverede således en stærk indsats som forsvarskrumtap og har dermed en stor andel i den fornemme sejr til nordjyderne. Udlandet kalder. 

Central forsvarer: Jean-Claude Bozga, FC Vestsjælland
Der er næppe mange danskere, der havde hørt om Jean-Claude Bozga inden i søndags. Men den store og stærke rumæner gjorde en god figur i FC Vestsjællands Superliga-debut, hvor han holdt Simon Makienok nede og dermed gjorde sit til for at Vestsjælland fik et flot point med fra Brøndby.

Venstre back: Jesper Juelsgård, FC Midtjylland
Han var en af de bedste spillere i Superliga-premieren, hvor han sammen med FC Midtjylland sikrede en solid sejr over AGF. Han er både god defensivt og offensivt, og der er ikke noget at sige til, at franske Bordeaux holder øje med ham. Han er næppe Superliga-spiller efter 1. september. 

Højre midtbane: Jakob Ankersen, Esbjerg fB
Evig løbende, evig offensiv og evig farlig. Jakob Ankersen har været forrygende for Esbjerg gennem hele 2013, og mandagskampen mod FC Nordsjælland var ingen undtagelse. Ankersen er en Superliga-profil, vi glæder os meget til at følge i løbet af sæsonen. 

Central midtbane: Kasper Risgård, AaB
Sikke et comeback! Kasper Risgård vendte søndag tilbage til Aalborg og sin tidligere hjemmebane i AaB, og det blev et glimrende comeback for midtbanemanden. Han leverede en stærk indsats på den centrale midtbane, hvor FC København synes at savne en ledertype. Risgård er tilbage!

Central midtbane: Magnus Lekven, Esbjerg fB
Nogen vil mene, at Magnus Lekven er en af Superligaens mest undervurderede spillere. Det vil vi gerne lave om på, men det er ikke kun derfor, han er med på Rundens Hold. Lekven var – igen – fremragende, da Esbjerg krøllede FC Nordsjælland sammen mandag aften. En stærk leder og spielmacher. 

Venstre midtbane: Pione Sisto, FC Midtjylland
Allerede i foråret fremhævede tipsbladet.dk, at Pione Sisto er en spiller, man skal holde øje med. Nu tyder meget på, at Tjørring-manden med de sudanske rødder får sit gennembrud i denne sæson. Stor indsats i Aarhus fredag, hvor han var en oplevelse at følge. 

Angriber: Ronnie Schwartz, Randers FC
Andreas Cornelius, Nicklas Helenius og flere andre målscorere fra sidste sæson er væk, så nu er det op til Ronnie Schwartz at fortsætte målmageriet. Så det gør han. Bedste mand for Randers i lørdags, hvor hans to mål var med til at sikre uafgjort. Allerede en kandidat til efterårets bedste mål. 

Angriber: Mick van Buren, Esbjerg fB
Vi kunne have valgt Martin Braithwaite, men det bliver debutanten Mick van Buren, der får pladsen i angrebet oven på en fantastisk entre i Superligaen. 3-0-målet var en sand perle, og det bliver spændende at følge hollænderen, der har en fortid hos Jon Dahl Tomassons Excelsior.