Reina trækker i land: Ikke sur på Liverpool
Illustration
Premier League

Reina trækker i land: Ikke sur på Liverpool

Pepe Reina var i går ude med riven efter Liverpool for den måde, de havde sendt ham af sted til Napoli, men i dag har piben fået en anden lyd.

Liverpool har denne sommer sendt Pepe Reina til Napoli på et lejeophold i et år, og det fik tirsdag den spanske målmand til i et langt brev at skyde med skarpt mod Liverpools måde at behandle hele den transfer på. Reina følte sig dårligt behandlet over ikke at have fået fortalt, at Liverpool ville af med ham.

Disse udtalelser trækker målmanden dog nu lidt i land.

- Jeg er ikke sur på Liverpool – faktisk det modsatte. Jeg er meget taknemmelig over for dem og over for alt, de har givet mig. Mit farvel var anderledes, end jeg havde forventet, men jeg vil altid være dem taknemmelig, siger Reina til det spanske radioprogram El Larguero.

Pepe Reina har de seneste otte år været fast mand i på stregen i Liverpool. Hentet til af Rafael Benitez, som nu igen bliver chef for Reina i Napoli. Og de otte år har Reina været glad for. Især grundet fansene på The Kop.

- Det er en del af fodboldens natur. Når du er elsket af et hold, føler du det virkelig, men når du går gennem dårlige tider, bliver du behandlet anderledes. I sidste ende vil jeg huske den kærlighed, jeg følte fra fansene i så mange år, siger Reina.

Om en lille måneds tid får Reina så muligheden for at skabe et bånd til nye og ligeså passionerede fans. Her åbner Napoli sæsonen hjemme på San Paolo mod Bologna.