Conboy og Rieks skal have ny træner
Illustration
Benelux

Conboy og Rieks skal have ny træner

NEC Nijmegens to danskere Kevin Conboy og Søren Rieks skal have ny træner. Klubben har fyret Alex Pastoor efter elendig start på Æresdivisionen.

Tre kampe og nul point blev i dag nok for ledelsen i NEC Nijmegen, der har fyret træner Alex Pastoor. Dermed skal klubbens spillere inklusive de to danskere Kevin Conboy og Søren Rieks have ny træner.

Klubben skriver således her til morgen på sin hjemmeside, at Pastoor er blevet løst fra sin aftale med agterlanternen i Æresdivisionen, og at klubben håebr hurtigt at kunne præsentere Pastoors afløser. NEC Nijmegen og Feyenoord er de to eneste klubber, der ikke har fået point i de første tre ligakampe.

Der har da også været ballade i den hollandske klub i ugerne op til dagens fyring. Rieks var for godt halvanden uge siden i slagsmål med klubbens assistenttræner Robert Miller, hvorefter han hovedrystende blev sendt tidligt i bad og væk fra klubbens trænignsbaner.

Desuden har den anden dansker, Kevin Conboy, åbent meldt ud, at han ønsker sig væk fra klubben i håb om at få større udfordringer.