Rasmus Falk på landsholdet
Illustration
Landshold

Rasmus Falk på landsholdet

Rasmus Falk bliver rykket fra U/21-landsholdet op på A-landsholdet. Samtidig udtages tre spillere yderligere til U/21.

OB-spilleren Rasmus Falk står måske over for din debut for A-landsholdet. Den fynske offensivspiller er blevet rykket fra U/21-landsholdet op på A-landsholdet forud for de vigtige VM-kvalifikationskampe mod Malta og Armenien. 

Falk havde selv valgt at holde en frivillig pause fra alle landshold, men har nu meldt sig klar under de rødhvide faner igen. Udtagelsen til landsholdet sker, efter Morten Olsen har haft samtaler med både Rasmus Falk og hans træner Troels Bech. 

- Rasmus er et stort talent, som vi har fulgt tæt og meget gerne ville have haft med tidligere. Han har en række kompetencer, som vi tror på allerede nu. Og fortsætter han sin udvikling, vil de kompetencer kunne blive en endnu større gevinst for landsholdet i fremtiden, siger Morten Olsen til DBU's hjemmeside. 

Mens Rasmus Falk rykker op på A-landsholdet, har U/21-landstræner Jess Thorup udtaget Lucas Andersen fra Ajax Amsterdam samt Marco Larsen og Patrick Bangaard Jensen fra FC Midtjylland til holdets EM-kvalifikationskampe mod Andorra og Slovenien den 6. og den 10. september.