William Kvist tilbage i Stuttgart-varmen
Illustration
Europa League

William Kvist tilbage i Stuttgart-varmen

William Kvist er med fra start for første gang siden den 17 marts, når Stuttgart i aften møder kroatiske Rijeka i kvalifikationen til Europa League.

William Kvist har haft en særdeles omtumlet tid i tyske Stuttgart. Fra at have været fast mand i begyndelsen sad William Kvist i store dele af sidste sæson på bænken i den tyske Bundesliga-klub under træner Bruno Labbadia.

Men måske går danskeren en lysere fremtid i møde i det tyske. Bruno Labbadia af blevet afskediget på trænerposten, og ind er kommet Thomas Schneider, som angiveligt har en noget større tro på William Kvist end forgængeren. Det er blevet bekræftet ved at kigge på tyskernes startopstilling til aftenenes kamp mod kroatiske Rijeka, for her er danskeren med fra start for første gang siden 17 marts.

Det kan meget vel være en indikator på, at William Kvists fremtid ligger i den tyske Bundesliga-klub. Danskeren har ellers været sat i forbindelse med et skifte til La Liga-duoen Atletico Madrid og Real Betis samt græske Olympiakos.

William Kvist comeback i startopstillingen bliver lidt af en udfordring, eftersom tyskerne tabte det første opgør med 2-1 i Kroatien.