Højbjerg med i Bayerns CL-trup
Illustration
Champions League

Højbjerg med i Bayerns CL-trup

Danske Pierre Emile Højbjerg kan få debut i Champions League i den kommende sæson. 

Onsdag kom det frem, at Nicklas Bendtner er blevet registreret til Arsenals trup til den kommende Champions League-turnering, men den udskældte angriber er ikke ene om at kunne repræsenteret Danmark for et udenlandsk hold i den fornemme turnering.

Unge Pierre Emile Højbjerg optræder således i Bayern Münchens trup over registrerede spillere til Champions League.

Der var deadline for registrering til Champions League tidligere på ugen, og 18-årige Højbjerg er en del af den 31 mand store trup. I modsætning til flere af sine jævnaldrende er han dog ikke registreret den såkaldte B-liste, der er forbeholdt unge spillere. Højbjerg er derimod med i A-truppen, der ellers består af etablerede førsteholdsspillere. 

Pierre Emile Højbjerg debuterede for Bayerns førstehold i sidste sæson, da han fik et par indhop i Bundesligaens sidste runder, men han har fået en uheldig start på den nuværende sæson. Højbjerg fik i starten af august med benet i gips efter at være blevet sparket ned under en reserveholdskamp. 

Danskeren er dog i fremgang, og nu kan han altså glæde sig over, at han indgår i Bayern Münchens planer for den kommende Champions League-sæson.