Fuld tid til Kvist i Stuttgart-sejr

Stuttgart vandt for anden gang i træk, da det blev til 1-0 ude mod Hertha Berlin. William Kvist spillede hele kampen for Stuttgart.

Danske William Kvist har fået nyt liv i Stuttgart-karrieren, efter den tyske klub fyrede manager Bruno Labbadia. På det tidspunkt var William Kvist sat uden for holdet og var reelt væk, men efter tre nederlag i sæsonens første tre kampe fik Labbadia fyreseddelen. Og det har hjulpet. Ikke kun for William Kvist, der igen er at finde i Stuttgarts startopstilling, men også for holdet der fredag aften tog den anden sejr i træk under den nye træner Thomas Schneider.

Ude mod Hertha Berlin spillede William Kvist alle kampens halvfems minutter, og den danske midtbaneslider kunne se en forholdsvis lige første halvleg slutte 0-0. I anden halvleg viste Stuttgart klassen, da Alexandru Maxim fandt Christian Gentner fire minutter inde i anden halvleg, og tyskeren fik gjort det til 1-0 til Stuttgart.

William Kvist og resten af danskerklubben kæmpede hårdt for at holde fast i de tre point, og det lykkedes. Med sejren rykker Stuttgart op på syvendepladsen med seks point for fem kampe, mens Hertha Berlin er et point foran. Der mangler dog fortsat otte kampe i runden, så begge hold kan rykke en smule ned i tabellen, når de kampe er overstået.