Kasper Kusk er Efterårets Profil
Illustration
Superliga

Kasper Kusk er Efterårets Profil

De 12 Superliga-trænere har kåret AaB-talentet Kasper Kusk til efterårets bedste spiller.

Med point fra alle stemmeberettigede trænere og 23 point ned til nummer 2 blev det til en ganske suveræn sejr: AaB's Kasper Kusk er kåret til Efterårets Profil i Superligaen. Han hentede 47 ud af 55 mulige point i en halvsæson, hvor han er sit holds topscorer med otte mål i 17 kampe. Målene og hans store betydning for AaB's offensive spil har været med til at hente mange stemmer.

- Han har ikke kun spillet helt spektakulært, men han har også gjort det på et stabilt højt niveau. Han er jo en absolut profil for AaB, hvilket også har bragt ham ind i landsholdsvarmen, og hans efterår har været ekstremt flot, siger Ove Christensen om Kusk, og han bakkes op af Kasper Hjulmand.

- Han arbejder fantastisk mellem linjerne og sætter større og større aftryk. Han gør simpelt hen en større forskel i kampene, for han scorer mål, og han sætter tingene op. Så han er en konstant trussel og sammen med Nicolaj Thomsen en af, godt spillende, AaB's største profiler, siger FC Nordsjælland-træneren.

Selv er Kasper Kusk stolt over at modtage trænernes hæder.

- Når det er trænere, folk som har med arbejdet at gøre i dagligdagen, og som ved rigtig meget om Superligaen, giver det et ekstra skub. Det er nogle, som har forstand på Superliga-fodbold, og det giver selvtillid. Det kan jeg forhåbentlig bruge fremadrettet, siger Kasper Kusk.

Tipsbladet har kåret Efterårets Profil siden 1994, da Brøndbys Bo Hansen blev den første vinder. Det er de 12 Superliga-trænere, som udpeger profilen. Hver skal de pege på fem spillere, som de giver mellem ét og fem point. Det er ikke tilladt at stemme på spillere fra eget hold.

Nummer to blev Viborgs Thomas Dalgaard, mens OB's Emil Larsen blev stemt ind på tredjepladsen.

Læs meget mere om Efterårets Profil, blandt andet et stort interview med Kasper Kusk, i Tipsbladet fredag.

OG HUSK:

For at få Tipsbladet skal du købe Ekstra Bladet fredag, da Tipsbladet nu ligger som separat blad inde i Ekstra Bladet. Du får begge dele for kun 18 kroner.

Hos din bladforhandler kan du også få fingre i fredagens udgave af Tipsbladet+Ekstra Bladet lørdag og søndag. Husk at spørg efter det, hvis du først vil købe Tipsbladet lørdag eller søndag. Og så kan du altid få fat i Tipsbladet via Ekstra Bladets E-avis, som du finder på her.