Barrett tænker på OB frem for Juventus
Illustration
Superliga

Barrett tænker på OB frem for Juventus

Jacob Barrett Laursen glæder sig over at have fået debut i Superligaen og håber på endnu mere spilletid i OB til foråret. 

OB hentede i sommer nordjyden Jacob Barrett Laursen til klubben på en et-årig lejeaftale fra italienske Juventus, men i det første lange stykke tid var venstrebacken primært en del af træningen og reserveholdskampene for den fynske klub. 

På det seneste er det imidlertid blevet til spilletid for den 19-årige back. For et par uger siden fik han en halv time på banen i nederlaget mod FC Nordsjælland, og senest blev det til ti minutter i den markante 4-1-sejr over AGF. 

Dermed er de første Superliga-minutter kommet i hus, og selvom det kun er blevet til to ligakampe og en pokaloptræden indtil videre, er Barrett Laursen tilfreds med sit ophold i OB indtil videre. 

- Det har været rigtig fint. Det har været som jeg har regnet med. Det er svært for en ung spiller at komme ind på et Superligahold og få spilletid med det samme, uanset om man kommer fra Juventus eller ej.  Man skal arbejde hårdt, og det har jeg gjort. Jeg har arbejdet det bedste jeg kunne, og det er begyndt at hjælpe på det hele. Jeg har fået nogle minutter hist og her, så det er rigtig fint, siger Jacob Barrett Laursen til tipsbladet.dk.

Han glæder sig over, at han har fået sin Superliga-debut, for det var en del af planen med skiftet til OB.

- Det er fantastisk. Jeg har vist Troels (Bech, red.), at jeg kan være med på det her niveau, og det er også godt for mig selv at opleve. Jeg har været her i noget tid nu, og det er bare gået opad. Nu får jeg nogle minutter, og det er helt fantastisk, siger han. 

Jacob Barrett Laursen er lejet ud til OB for resten af sæsonen, og er dermed en del af klubben frem til sommer. Han håber, at han i foråret kan komme endnu tættere på holdet.

- Selvfølgelig håber man på at bide sig mere fast og få flere minutter. Sådan er det for alle fodboldspillere. Det handler om hårdt arbejde til træning, og så må jeg håbe, at Troels giver mig chancen. Så tager jeg den, siger Jacob Barrett Laursen. 

OB har en købsklausul på spilleren, så hvis den bliver udnyttet, kan han altså blive tilknyttet klubben permanent efter sommer. Han har dog ikke gjort sig tanker om fremtiden i Juventus eller andre steder endnu. 

- Overhovedet ikke. Lige nu spiller jeg for OB. Det er det, jeg koncenterer mig om, for den skal vindes, og det er det, jeg sætter mig op til, siger han.