Vålerenga om Børven: Tæt på afklaring
Illustration
Skandinavien

Vålerenga om Børven: Tæt på afklaring

Vålerenga understreger, at de ikke er afhængige af spillersalg i den aktion, der skal redde klubben fra konkurs, og derfor nærer de også stadig håb om, at FC Nordsjælland-emnet Torgeir Børven spiller i klubben i 2014.

Torgeir Børven overvejer i disse dage, om han skal tage til Twente eller FC Nordsjælland. Tilbage i Oslo står hans klub Vålerenga med en kontrakt på tre år med den 22-årige angriber, der lige nu ikke ser ud til at blive opfyldt.

Vålerenga har givet Børven lov til at diskutere personlige forhold med de to bejlere, men de har også stadig et håb om, at han spiller i klubben i 2014.

- Der er ingen afklaring pr. dags dato, så på den måde er det jo mest realistisk, at han er her i 2014, men de næste dage kommer til at afgøre det, og så må det vise sig, om det bliver os. Der har været interesse for ham fra flere klubber, og der er flere, der har ført samtaler med ham, men hvem, hvornår og hvor mange ønsker jeg ikke at kommentere, siger daglig leder i Vålerenga Stig-Ove Sandnes til tipsbladet.dk.

Vålerenga er i økonomiske vanskeligheder, og de har meldt ud, at de skal skære omkostningerne ned, hvorfor spillere og ansatte har accepteret en lønnedgang på 12,5 procent. Derfor giver det også god mening at sælge én af klubbens unge profiler, der stadig har en lang kontrakt, og derfor kan indbringe en god transfersum.

Stig-Ove Sandnes afviser dog, at de to ting hænger sammen.

- Det har ikke været afgørende for de vurderinger, vi har gjort omkring vores økonomi. De vurderinger er uafhængige af spillersalg.

LÆS OGSÅ: Børven-agent: FCN-beslutning er svær