Vålerenga: Nicolai Høgh bliver her
Illustration
Skandinavien

Vålerenga: Nicolai Høgh bliver her

Nicolai Høgh bliver i Vålerenga, selv om klubben strammer ind og satser på unge spillere.

Vålerenga er i gang med en større oprydning efter et horribelt 2013, hvor bundlinjen ventes at vise et minus på 20 millioner kroner. Spillere og ansatte har ikke fået løn for november, selv om de er gået klubben i møde ved at acceptere en lønnedgang på 12,5 procent.

Oslo-klubben har desuden bestemt sig for at lægge en ungdomslinje, og de har allerede sikret sig 18-årige Herman Stengel, og de to 22-årige Sivert Heltne Nilsen og Niklas Gunnarsson på frie transfers.

Men hvor stiller alt det den 30-årige dansker Nicolai Høgh, der kom til klubben fra Esbjerg i sommer? Han er én af klubbens udlændinge, og det vil ikke være mærkeligt, hvis han er én af dem, Vålerenga vil skille sig af med - også fordi han ikke spillede ret meget mod slutningen af 2013.

- Nicolai har kontrakt med os i to år endnu, og han er én af de spillere, vi fortsætter med og satser på. Han kom til klubben i sommer og har ikke været her ret lang tid. Desuden har der ikke været andre klubber, der har vist interesse for ham, så han fortsætter her, siger daglig leder i Vålerenga Stig-Ove Sandnes til tipsbladet.dk.

Nicolai Høgh spillede ni Tippeliga-kampe for Vålerenga i efteråret.

Vålerenga er i øvrigt ved at sælge den 22-årige angriber Torgeir Børven, der overvejer, om han skal tage imod et tilbud fra Twente eller FC Nordsjælland.