Leon Andreasen tæt på kontrakt til 2016
Illustration
Generelle

Leon Andreasen tæt på kontrakt til 2016

Leon Andreasen er tæt på at forlænge sin kontrakt frem til 2016. Han og Hannover søger en hurtig afklaring.

Leon Andreasen har de seneste to år skrevet under på ét-årige kontrakter med Bundesliga-klubben Hannover 96. I begge aftaler blev der taget højde for hans skader, og kontrakterne var i højere grad end normalt præstationsbetinget.

Nu er Leon Andreasen skadesfri, fast mand, har kontraktudløb til sommer og kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse. I følge Bild er han tæt på at skrive under på en ny kontrakt, der giver ham en årsløn på cirka 13,5 millioner kroner og løber til sommeren 2016. Andreasen og sportsdirektør Dirk Dufner skulle have diskuteret sagen mandag på træningslejren i tyrkiske Belek.

- Jeg har sagt til træneren og sportsdirektøren, at jeg har brug for hurtigt at få vished. Jeg har brug for at få renset hovedet, så jeg helt og holdent kan koncentrere mig om forårssæsonen med Hannover, siger Andreasen og fortæller, at hans uafklarede kontraktsituation ikke må være til belastning for holdet og klubben, da den betyder meget for ham. Dufner forsikrer danskeren, at han snart får den nye aftale:

- Vi vil gerne fortsætte med ham. Leon vil blive. Vi må finde en løsning.

Faktisk havde Leon Andreasen formentlig forlænget allerede i december, hvis ikke træner Mirko Slomka pludselig blev fyret. Det udsatte forhandlingerne, for Dirk Dufner og co. fik travlt med at finde en erstatning, og i sidste ende blev der peget på tyrkeren Tayfun Korkut.

- Han har et godt tag på spillerne og er meget sympatisk, men han kan også andet. Nogle gange hård, andre gange blød. Han er meget til stede. Jeg kan kun sige positive ting om ham, siger Leon Andreasen.

Bundesligaen begynder igen for Hannovers vedkommende den 25. januar, hvor de møder Wolfsburg på udebane. Leon Andreasen og Hannover ligger nummer 13 i den tyske liga og har endnu ikke fået point på fremmed græs i otte hidtidige forsøg i sæsonen.