Peskovic: Forlænger kun hvis vi overlever
Illustration
Superliga

Peskovic: Forlænger kun hvis vi overlever

Michal Peskovic gider ikke spille 1. division, og derfor venter han med at forhandle kontrakt med Viborg, indtil han ved, om de også spiller Superliga efter sommerferien.

I sommer var Viborg i gevaldige målmandskvaler, men under 24 timer før den første kamp i Superliga-sæsonen fik de grønne ro på bagerste geled. Slovakiske Michal Peskovic underskrev en etårig kontrakt med klubben, og det betyder, at aftalen løber ud til sommer. 

Det er dog umuligt at sige, om den 31-årige keeper fortsætter hos oprykkerne i næste sæson, for det afhænger af, om de stadig kan kalde sig Superliga-mandskab.

- Jeg har haft en snak med min agent og direktøren (Morten Jensen, red.), og hvis vi bliver i Superligaen, vil jeg gerne blive i Viborg. Måske finder vi ud af det, før sæsonen er slut. Hvis vi sikrer os overlevelse i april, kan vi forhandle, siger målmanden til tipsbladet.dk og kommer derefter med gode nyheder til Viborg-fans.

- Jeg er sikker på, at vi overlever. Det er svært at sige, hvilken placering vi ender på, for det er tæt, og der er kun fem point ned til sidstepladsen, men jeg er sikker på, at vi overlever.

Med under seks måneder til kontraktudløb er Michal Peskovic fri til at forhandle en ny aftale på plads med en anden klub. Det ligger dog ikke umiddelbart i kortene, for den rutinerede målmand har ikke hørt fra nogen.

- Der er ikke andre, der har ringet, så jeg vil bare arbejde i Viborg og håber det bedste for klubben. Jeg håber, vi kan overleve, og jeg kan blive, siger Peskovic, der spillede fuld tid i samtlige Viborgs Superliga-kampe i efteråret.