FCV-profil: Intet kontrakttilbud endnu
Illustration
Superliga

FCV-profil: Intet kontrakttilbud endnu

Lasse Nielsen har været en af det toneangivende skikkelser på FC Vestsjællands hold i denne sæson, men forsvarsspilleren er endnu ikke blevet tilbudt en forlængelse af kontrakten, som udløber til sommer.

Selvom afslutningen på efterårssæsonen var småsløj, og FC Vestsjælland endte på tiendepladsen i Superligaen, var klubbens første halve år i Superligaen alt i alt godkendt. Målet er ikke at rykke ned, og hvis holdet kan forblive på sin tiendeplads, kan de også kalde sig Superliga-mandskab efter sommerferien.

En vigtig del af det projekt er midterforsvareren Lasse Nielsen, som spillede 17 ud af 18 ligakampe i efteråret. Han fik masser af ros ved siden af store Jean-Claude Bozga, men hans kontrakt løber ikke længere end til sommer. Han ved endnu ikke, om den skal forlænges.

- Vi har faktisk ikke begyndt at drøfte forlængelse. Klubben har sagt, at de er glade for mig, og at der skal være en snak, men det er vi ikke nået til endnu, siger oprykkerprofilen til tipsbladet.dk.

FC Vestsjælland vil altså gerne forlænge med deres krumtap, og noget tyder på, at han også er frisk på idéen. Han kan i hvert fald godt lide at være i klubben, og hvis pengene ellers passer, forlænger han gerne.

- Jeg har det rigtig godt i Vestsjælland. Jeg har været en del af projektet i to et halvt år, og det har nærmest været ren optur. Oprykningen til Superligaen var et klart mål, og da jeg kom til klubben, havde jeg også mulighed for at skifte til en Superliga-klub, men jeg troede på, at projektet var holdbart. Det tror jeg stadig på, så hvis vi kan blive enige, så er det helt klart en mulighed at forlænge, siger Lasse Nielsen. 

Det er dog ikke helt givet, at den 26-årige forsvarsspiller uden videre skriver under på en ny aftale. Tingene kan som bekendt gå hurtigt i fodbold, og der har været andre interesserede klubber, som har luret lidt på Nielsens situation.

- Man skal aldrig udelukke noget, og hvis tilbuddet om et eventyr kommer, så kigger jeg da på det. Der har da også været henvendelser, men ikke noget konkret. Jeg har hørt om interesse, og der er nogle, der har spurgt til min situation, men der har ikke været deciderede forhandlinger, siger han og fortæller, at det både gælder danske og udenlandske klubber.