Udlejet FCK-stopper på vej til Esbjerg
Illustration
Superliga

Udlejet FCK-stopper på vej til Esbjerg

Michael Jakobsen er tæt på at skrive kontrakt med Esbjerg, skriver Ekstra Bladet. 

Esbjerg har gennem hele transfervinduet haft ambitioner om at forstærke sig, og nu ser det ud til, at den vestjyske klub nærmer sig en tilgang til forsvaret. Midterforsvareren Michael Jakobsen er således tæt på at skrive kontrakt med klubben, der ligger nummer 11 i Superligaen. Det skriver Ekstra Bladet. 

Michael Jakobsen er ejet af FC København, men lige nu udlejet til FC Nordsjælland, men nu ser det altså ud til, at han fortsætter i en helt tredje klub. Jakobsen har næppe nogen fremtid i FC København, mens FC Nordsjælland råder over flere unge stoppere, som klubben gerne vil satse på, og derfor er Esbjerg altså kommet ind i billedet. 

Ifølge Ekstra Bladet køber Esbjerg Michael Jakobsen fri af FC København, så der altså er tale om et permanent skifte for forsvarsspilleren. 

Handlen er endnu ikke bekræftet officielt af hverken FC København, FC Nordsjælland eller Esbjerg fB, men allerede i dag kan en aftale komme på plads mellem parterne, hvis Michael Jakobsen bliver enig med Esbjerg om sine personlige vilkår.