Esbjerg fB henter målmand i Slovakiet
Illustration
Superliga

Esbjerg fB henter målmand i Slovakiet

Martin Dubravka er ny målmand i Esbjerg fB, efter klubben netop har købt ham fri af slovakiske Zilina. Han har fået en kontrakt på tre et halvt år.

Der er fortsat stor usikkerhed omkring Frederik Rønnow og hans springerknæ, og det har tvunget Esbjerg til at handle. Klubben har erhvervet sig den slovakiske målmand Martin Dubravka i Zilina. 

Her har han både været med til at spille Champions League og Europa League, og Esbjerg har valgt at købe ham fri af den kontrakt, der løb frem til sommer. I stedet har de udstyret ham med en aftale for de næste tre et halvt år.

- Vi var allerede i dialog om et skifte til sommer, men da det blev uafklaret omkring hvor længe Frederik Rønnow var skadet, så måtte vi forcere skiftet en smule. Samtidigt bekræfter det hans styrke, at mange andre storklubber har været ude efter ham, siger Niels Erik Søndergård fra det sportslige udvalg i EfB til klubbens hjemmeside. 

Den 190 cm høje keeper har været i Zilina siden 2007, og i den periode har han repræsenteret sit lands U/19- og U/21-landshold. Debuten på A-landsholdet lader vente på sig, omend har tidligere har været udtaget til truppen. 

Med købet af Dubravka har Esbjerg nu hentet to målmænd inden for få dage, eftersom de sikrede sig Jonas Jensen på en fri transfer i forgårs