Lasse Nielsen: Glæder mig enormt
Illustration
Superliga

Lasse Nielsen: Glæder mig enormt

Også AaB bekræfter nu salget af Lasse Nielsen til NEC Nijmegen, og forsvareren glæder sig enormt meget til sin nye tilværelse.

NEC Nijmegen bekræftede tidligere på eftermiddagen overfor tipsbladet.dk, at Lasse Nielsen kommer til klubben, og nu følger AaB trop med en melding på deres hjemmeside om, at midterforsvareren er blevet solgt.

- Jeg kan kun tale positivt om min tid i AaB, som er det perfekte sted for en spiller at udvikle sig. Det har jo ikke været nogen hemmelighed, at jeg har ønsket nye udfordringer i udlandet, og jeg glæder mig en enormt både menneskeligt og sportsligt til at prøve kræfter med Holland. Jeg har helt bevidst søgt mod en klub, hvor jeg har en god chance for at få fast spilletid, og jeg ser frem til at blive testet på et højere niveau.

- Samtidig er det selvfølgelig vemodigt at forlade min barndomsklub, og jeg vil gerne takke trænere, ledere, holdkammerater og supportere for en fantastisk opbakning, og jeg er glad for, at det også er lykkedes AaB at få en transfersum for mig, siger Lasse Nielsen til klubbens hjemmeside.

Sportschef Allan Gaarde har ikke lagt skjul på, at han gerne havde beholdt Lasse Nielsen. Omvendt har han også ønsket at hjælpe Nielsen med at få sin drøm om en udlandskarriere opfyldt.

- Vi har været i en god dialog med Nijmegen og fået lavet en fornuftig aftale. Og da vores betingelser blev opfyldt, har vi ikke ønsket at stå i vejen for Lasse, som har været en loyal soldat for AaB. Lasse er endnu et produkt af vores dygtige talentudvikling og fortrinlige samarbejde med vores samarbejdsklubber, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Lasse kan slå igennem i den hollandske liga, siger Allan Gaarde.

AaB føler sig godt besat i forsvaret med Kenneth Emil Petersen, Rasmus Thelander, Kasper Pedersen og Jakob Blåbjerg.