Schalke-boss: Draxler bliver dyr for Arsenal
Illustration
Bundesliga

Schalke-boss: Draxler bliver dyr for Arsenal

Julian Draxler var tæt på et vinterskifte til Arsenal, og Clemens Tonnies fortæller, at Wenger skal hoste godt op.

Julian Draxler var Arsenals helt store ønske i det netop overståede transfervindue. Den 20-årige Schalke-tekniker var ønsket som nyt storkøb på Emirates, men det lykkedes ikke Arsene Wenger at få handlen i hus.

Og måske bliver det sværere end som så for den franske Arsenal-manager. Schalke-formand Clemens Tönnies pønser på at holde lidt længere på guldfuglen.

- Jeg kæmper for Julian, jeg er i meget tæt kontakt med ham. Jeg forsøger bare at belære ham om, at han stadig har et eller to gode år tilbage i Schalke

- Schalke er en stor klub, men der findes endnu større klubber. På den lange bane vil vi selvfølgelig ikke stå i vejen for vores unge spillere, siger Tönnies ifølge Bild.

Arsenal kommer til at smide et anseligt millionbeløb for den unge tyske stjerne. Prisen har lydt på 45,5 millioner euro - eller 340 millioner kroner. Og det er ikke en for høj pris, mener Schalke.

- Julian skal ikke koste mindre. Han har en langtidskontrakt med os, siger Tönnies.

Det er forventet, at Julian Draxler stadig er på vej til Arsenal. I Arsenal havde man angiveligt allerede i januar indstillet sig på, at en handel først kunne færdiggøres, så Draxler skiftede til sommer.