Higuain begejstret for tre point mod Milan

Gonzalo Higuain blev dobbelt målscorer i 3-1-sejren over AC Milan, der ellers var det første holde til at komme på måltavlen.

Gonzalo Higuain var bestemt glad for at se et karakterfuldt Napoli-mandskab, der lørdag aften slog AC Milan 3-1 i Serie A.

Rafael Benitez’ hold kom ind til kampen uden en sejr i tre Serie A-kampe og efter midtugens 3-2-nederlag til Roma i Coppa Italias semifinale.

Men at Napoli skulle være i dårlig form syntes ikke indlysende, selvom syditalienerne kom bagud efter kun syv minutter, da Adel Taarabt gav Clarence Seedorfs mandskab føringen med et flot mål.

Gokhan Inler udlignede tre minutter senere med et afrettet skud, mens Higuain sendte bolden i nettet to gange i anden halvleg, der betød, at klubben fik en fortjent sejr.

Napoli er nu tre point efter Serie As nummer to, Roma, der har to kampe i hånden, mens Fiorentina, der slog Atalanta 2-0 tidligere lørdag, besætter fjerdepladsen.

Higuain, som nu har scoret 17 mål i alle turneringer i sin første sæson i klubben, var imponeret over den måde, hvorpå Napoli formåede at komme tilbage fra Taarabts tidlige mavepuster.

- Jeg var i sandhed ret rolig, da holdet var nødsaget til at gøre det godt, og hvis jeg ikke scorer, så gør en anden det. Jeg er glad for resultatet, fortalte han Sky Sport Italia.

- Kampen startede dårligt for os, da vi kommer bagud 1-0 lige med det samme. Holdet reagerede på en stærk og vigtig måde.

- Jeg er overbevist om, at vi er på rette spor.

- Vi havde nogle gode præstationer for nylig og manglede noget held, men vi viste alligevel sundhedstegn.

- Jeg er glad for vi fik en sejr mod et så stort hold.