Osasuna-sejr sender holdet væk fra stregen

Osasuna havde i det store hele godt styr på Getafe, da holdet fik en 2-0-sejr, der sender dem væk fra nedrykningsstregen.

Osasuna styrede det mest af opgøret mod Getafe hjemme på El Sadar og hentede en fortjent 2-0-sejr takket være især Oriol Rieras mål i det syvende minut.

I en livlig første halvleg vise hjemmeholdet sig som det mest aggressive mandskab, og de rødblusede Osasuna-spillere var da også dem, der kom frem til flest chancer.

I de fleste tilfælde fik Getafe-målmand Miguel Angel Moya dog reddet forsøgene, men han havde til gengæld ikke meget at stille op, da Oriol Riera snød gæsternes offsidefælde og lobbede bolden på fornemmeste vis i mål til en 1-0-føring efter bare syv minutter.

Anden halvleg udviklede sig til en strid affære, tæt pakket med hårde nærkampe. Der blev med andre ord gået til stålet. For selvom Getafe var tæt på at udligne i kampens slutfase så endte det med en kontrachance og en friløber, som Roberto Torres Morales sikkert sparkede ind til 2-0. Dermed sikrede Osasuna sig tre vigtige point, der bringer dem et skridt længere væk fra nedrykningsstregen.