Top slog bund i Serie A

Juventus og Napoli hentede favoritsejre over Chievo og Sassuolo søndag eftermiddag.

42 point. Det var, hvad der adskilte Juventus og Chievo i Serie A-tabellen før deres indbyrdes møde søndag eftermiddag. Halvanden time senere forventede de fleste, at det tal ville stige til 45. Og det gjorde det naturligvis – fristes man til at sige – også. 3-1 vandt hjemmeholdet.

Det tog ikke lang tid for Den Gamle Dame at sætte skabet på plads. Således førte mestrene allerede 2-0 efter en halv time efter scoringer af Kwadwo Asamoah og Claudio Marchisio. Kort inde i 2. halvleg fik Chievo fornyet håb, da forsvarsspilleren Martin Caceres lavede selvmål, men syv minutter senere sørgede Fernando Llorente for målet til 3-1, som også blev kampens slutresultat.

I Sassuolo var der også top mod bund på programmet, da Serie A's jumboplads havde besøg af Napoli. Og præcis som Juventus leverede Napoli den forventede vare og vandt 2-0. Blerim Dzemali og Lorenzo Insigne lavede målene. Dermed synes Rafael Benitez tropper at være helt klar til den kommende Europa League-kamp mod Swansea.

Sejre var der også til Parma og Livorno søndag eftermiddag, mens Genoa og Udinese spillede 3-3.