Hjulmand: Aabech først professionel nu
Illustration
Superliga

Hjulmand: Aabech først professionel nu

Kim Aabech er færdig med at ’pisse på sit talent’, lyder det fra FCN-træneren Kasper Hjulmand, som forventer mere af sin målmager.

FC Nordsjælland-angriberen Kim Aabech har startet forårssæsonen på fornem vis og har banket tre bolde i kassen i to kampe. Selvom Aabech er blevet 30 år, er han først nu ved at blive en professionel fodboldspiller.

Det mener FCN-træneren Kasper Hjulmand, som er glad for, at Aabech ikke længere spilder sit talent.

- Da Kim kom hertil, var det lidt hans sidste chance. Først nu kan man tale om, at han er professionel fodboldspiller. Da han gik ind til det her snakkede vi om, at det skulle være nu, siger Hjulmand til ritzau og fortsætter:

- Han skal ikke sidde om fem-seks år og fortryde, at han har spildt det store talent og det store potentiale han har. Han har pisset på det i for lang tid, så nu er det nu. Han skal have ros for at have taget handsken op.

Og derfor tror Hjulmand også, at man ikke har set det bedste fra Aabechs side endnu.

- Det er først nu, at han er ved at forstå, hvad det betyder fra morgen til aften at leve og ånde for det her. Jeg tror, der er mere i ham, og nu begynder det at folde sig ud. Nu skal han vise, at der er flere lag i ham. Det tror jeg på, der er, slutter Hjulmand.

Kim Aabech nåede at lave 75 mål i 239 kampe i sine ni år i Lyngby inden skiftet til FCN sidste sommer.