Real Madrid-stjerne vil sættes af holdet
Illustration
La Liga

Real Madrid-stjerne vil sættes af holdet

Angel Di Maria har ikke lyst til at spille næste kamp mod Malaga af frygt for en karantænegivende advarsel.

Real Madrid står i et dilemma frem mod det store opgør mod Barcelona om et par uger. Angel Di Maria står til karantæne ved sin næste advarsel, og da madrilenerne skal møde Malaga i La Liga inden, vil argentineren helst være fri for at spille den kamp.

- Det er svært at vælge, men jeg vil foretrække ikke at spille. Jeg giver mig altid fuldt ud, og jeg ville foretrække ikke at risikere det. Hånden på bolden var ikke med vilje, men det er de beslutninger, som dommerne tager. Hvis jeg er nødt til at spille i Malaga, vil jeg være hæmmet, siger Di Maria ifølge Football Espana.

Real Madrid har kæmpet sig forbi Barcelona og bysbørnene fra Atletico, og netop nu indtager de hvidblusede førstepladsen med tre point ned til Atletico Madrid og fire til Barcelona. Derfor kan man med sejr over Barcelona også slå rivalerne skak i mesterskabskampen.

- Vi har benzin i tanken. Den er fuld lige nu, og vi arbejder rigtig godt. Efter vi er kommet til tops, er tingene blevet bedre. Vi skal fortsætte den vej frem mod Clasico’en. Jeg håber, vi kan vinde ‘the treble’, siger Angel Di Maria.