Toni Kroos antyder Man Utd-snak
Illustration
Premier League

Toni Kroos antyder Man Utd-snak

Manchester United er sat i heftig forbindelse med Toni Kroos, og den tyske landsholdsspiller lyder til også at have hørt om interessen.

Toni Kroos har til sommer et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Bayern München, og det betyder ofte, at man enten skal have forlænget aftalen eller begynder at flirte med andre klubber. For den tyske landsholdsspillers vedkommende er det sidste tilfældet.

Kroos har længe været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United, og det kunne lyde som om, at han selv ved lidt mere end de fleste rygtesmede om den interesse.

- Der er ikke taget en beslutning endnu. Det er ikke nogen hemmelighed, at Premier League er en mulighed, siger Kroos ifølge BBC.

Som så mange gange før fortæller Kroos dog også, at han intet har på plads med en ny klub. Bayern München vil gerne forlænge, men enighed er der et stykke til.

- Jeg har hørt, at folk har skrevet, at jeg måske tager til England, men der er intet nyt fra min side. Situationen er den, at jeg ikke har nogen aftale på plads med Bayern lige nu. På den anden side er der ikke noget på plads nogen steder, siger Kroos.