Monk vil hente Laudrup-opfindelse permanent
Illustration
Premier League

Monk vil hente Laudrup-opfindelse permanent

Jonathan de Guzman, der oprindeligt blev hentet til Swansea af Michael Laudrup, imponerede i dag den nye manager Garry Monk så meget, at han håber at kunne tilknytte den lejede spiller på en fast aftale.

Michael Laudrup er fortid i Swansea City, men de spillere, som danskeren hentede til klubben, tørner stadig ud for holdet - nu under den nye træner Garry Monk. I dagens 3-0-sejr over Norwich var det netop én af Laudrups opfindelser, der dominerede billedet, da Jonathan de Guzman, der for anden sæson i træk er udlejet fra Villarreal til Swansea, bidrog med to flotte mål og en god præstation.

Men som det ser ud nu, er De Guzman fortid til sommer, og det har fået Monk til at adressere den problematik.

- Jeg kunne forestille mig, at han er en spiller, der er på toppen af vores liste - han er en god spiller, som der passer godt til den måde, vi spiller på, siger Garry Monk til South Wales Evening Post.

- Teknisk er han god, han kan spille på flere positioner, og sådanne spillere vil man altid gerne have. Han nyder at være her. Han trives, og han ville være et vigtigt køb, men vi må først tale med spilleren og se, hvad han synes, siger Monk videre.

Jonathan de Guzman har også tidligere spillet under Michael Laudrup i Mallorca.