Cavani stikker til Paris Saint Germain
Illustration
Ligue 1

Cavani stikker til Paris Saint Germain

Edison Cavani er ikke tilfreds med, at han ikke bliver brugt på sin foretrukne position i Paris Saint Germain.

Man skulle næsten ikke tro, at det kunne gå galt, da stenrige Paris Saint Germain forud for denne sæson offentliggjorde købet af målmaskinen Edison Cavani, der kom til klubben for et kæmpebeløb fra Napoli. Og det er da også gået ganske fint for uruguayaneren i sin første sæson, hvor han blandt andet kan bryste sig af at være den næstmest scorende spiller i Lique 1 efter suveræne Zlatan Ibrahimovic.

Alligevel ånder alt ikke fryd og gammen mellem Edison Cavani og Paris Saint Germain. Selv om hans scoringsgennemsnit ikke fejler noget, har Cavani nemlig været forvist fra sin favoritposition som spidsangriber, og det behager ham ikke.

Derfor stiller han nu også selv spørgsmålstegn ved, om han har en fremtid i byernes by.

- Vi må se, hvad der sker, når sæsonen er slut. Jeg kan ikke sige så meget før. Lige nu er jeg i Paris, men der er helt sikkert nogle ting, vi skal have snakket om. Nogle ting skulle have været håndteret anderledes, siger Edison Cavani til Goal.

Samme medie erfarer, at Manchester United og Chelsea viser stor interessere for den tidligere Serie A-topscorer, der i denne sæson står noteret for 14 ligamål, hvilket er 11 færre end holdkammeraten Zlatan Ibrahimovic.