PL-klub beskyldes for urent trav
Illustration
Premier League

PL-klub beskyldes for urent trav

Crystal Palace bliver beskyldt for at snyde af ligakonkurrenterne Cardiff, der vil have klubbens 3-0-nederlag til Palace strøget.

BBC har fået indsigt i et fem siders langt brev, som Cardiffs advokater har sendt til Premier League, hvor den walisiske klub angiveligt fremfører beviser for, at Crystal Palace brød reglerne forud for de to holds indbyrdes møde tidigere på måneden. 

Manden i fokus er Ian Moody, der i efteråret blev fyret som sportschef i Cardiff for efterfølgende at overtage et lignende job i Crystal Palace. I skrivelsen står der, at Crystal Palaces træner Tony Pulis havde vished om, at Moody forsøgte at skaffe Cardiffs startopstilling inden opgøret, hvilket er i strid med Premier Leagues regler. 

Palace har tidligere afvist anklagerne, men Cardiff er påståelige og mener, at opgørets resultat, som var et nederlag på 3-0 for Cardiff, skal tages op til overvejelse.

Om det reelt er urent trav eller om Cardiff tager alle midler i brug for at overleve i Premier League, må tiden altså vise. Indtil videre er der endnu ikke truffet nogen officiel afgørelse fra Premier Leagues side i den kuriøse sag.