Pellegrini: Motivation intet problem
Illustration
Premier League

Pellegrini: Motivation intet problem

Manuel Pellegrini understreger, at Manchester City er mere end klar til at revanchere den seneste tids dårlige resultater i aften mod West Bromwich.

Selv om Liverpool ligger lunt i svinget til det engelske mesterskab, kan blandt andre Manchester City stadig drille Merseyside-klubben, men det kræver blandt andet sejr i aften mod West Bromwich. 

Nederlaget til netop Liverpool og det efterfølgende pointtab til Sunderland på hjemmebane har givet grund til bekymring, men Manchester City-manager Manuel Pellegrini er sikker på, at spillerne rejser sig.

- Nej, jeg synes, det var mere svært mellem Liverpool og Sunderland. Nu har vi haft mere tid for holdet til at komme sig. Jeg tror, vi er meget bevidste om, at vi ikke kan spille på samme måde som mod Sunderland. Og jeg tror ikke, det vil være så svært at motivere spillerne efter den seneste kamp, siger Pellegrini ifølge Sky Sports. 

Han påpeger, at han er overbevist om, at Liverpool og Chelsea taber point ganske som City selv. Det er op til City at gøre eget bord rent.

- Vi har 15 point tilbage at spille op, og vi vil prøve at vinde flest muligt. Kampen mod Sunderland var en stor skuffelse, fordi vi altid vil vinde, men som jeg sagde før den kamp, er det svært at spille mod nedrykningstruede hold i de sidste kampe i sæsonen. Det skete for Everton mod Crystal Palace og det skete for os. Præstationen i alle kampe er vigtig, og jeg håber, at vi kan forbedre os mod West Bromwich, lyder det fra chileneren