Anders Kure: Vi holder modet højt
Illustration
Superliga

Anders Kure: Vi holder modet højt

AGF står foran en kamp, der kan spille dem under stregen eller så godt som sende én af nedrykningsbilletterne til Viborg, og humøret er højt i AGF.

AGF er tredjesidst i Superligaen med 29 point og har tabt seks kampe i træk. Søndag venter et opgør mod Viborg, der ligger sidst i tabellen og er pisket til at vinde, hvis de skal holde AGF inde i nedrykningsstriden. I AGF er de dog fortrøstningsfulde forud for det vigtige bundbrag.

- I betragtning af den situation vi er i, synes jeg, vi holder humøret og gejsten oppe. Vi har lige (i går formiddag red.) haft en af de bedste træninger i lang tid, så vi holder modet højt. Der har været mange nederlag til os, men vi ved også godt, at den eneste vej ud af det er hårdt arbejde. Det skal vi vise til træning og få det til at smitte af på kampen. Vi fik godt nok endnu et nederlag til samlingen mod Brøndby, men vi stod med en helt anden fornemmelse end efter FCM-kampen. Vi er fortrøstningsfulde og mener, der er mange gode ting at tage med fra Brøndby-kampen, siger Anders Kure til tipsbladet.dk.

Før opgøret mod Brøndby havde AGF ikke scoret i fem kampe på stribe, men fik altså prikket en enkelt ind bag Lukas Hradecky i 1-2 nederlaget til Brøndby. AGF'erne har haft fokus på defensiven og føler, der er ved at være styr på den, så de nu kan lægge mere til deres offensiv.

- Vi har haft ekstremt svært ved at sparke den ind, men vi har trænet ekstra meget afslutninger og opspil. Hvad gør vi, når vi har bolden, og hvordan reagerer vi i givne situationer? Det skal vi have overført til kampene, og så skal målene også nok komme. Vi mangler stadig det cleansheet, men jeg synes, vores defensiv er begyndt at fungere fint, siger Kure.

Opgøret mellem Viborg og AGF bliver spillet på Energi Viborg Arena og bliver fløjtet op klokken 14.00.