AaB forlænger med målmandsprofil
Illustration
Superliga

AaB forlænger med målmandsprofil

Nicolai Larsen har forlænget sin kontrakt med AaB frem til 2018.

Nicolai Larsen har været en stærk sidste skanse for AaB gennem hele sæsonen, og nu kan nordjyderne glæde sig over at have den talentfulde keeper på kontrakt i klubben de næste mange år. 

AaB har således fredag forlænget aftalen med Nicolai Larsen, så den nu løber frem til sommeren 2018. Sportschef Allan Gaarde glæder sig over aftalen.

- AaB har i en menneskealder været stærkt besat på målmandsposten, og med forlængelsen med Nicolai Larsen vil vi også være det i de kommende år. Ikke mindst i indeværende sæson har Nicolai Larsen udviklet sig kolossalt, siger Allan Gaarde.

- En forlængelse af Nicolai Larsens kontrakt har haft høj prioritet for os. Sammen med målmandstræner Poul Buus og vores reservemålmand Carsten Christensen udgør Nicolai et stabilt team, og særligt Poul Buus har stor ære af Nicolais fremgang, tilføjer han.

23-årige Nicolai Larsen kom til AaB i sommeren 2010 fra Lyngby og havde oprindeligt kontraktudløb i 2015, men han trives i Aalborg og er derfor glad for sin nye kontrakt.

- Min familie og jeg befinder os perfekt i AaB og i Aalborg, så jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg helst ville fortsætte i AaB. Sportsligt er klubben tilbage i toppen af dansk fodbold, og når man tager vores forholdsvis unge trup i betragtning, så synes jeg, at fremtiden tegner lys, siger han. 

Nicolai Larsen har spillet 28 ud af 29 kampe for AaB i den indeværende Superliga-sæson. Næste opgave er lørdag, hvor modstanderen er Esbjerg.