Casper Sloth: Ikke deres ansvar alene
Illustration
Superliga

Casper Sloth: Ikke deres ansvar alene

AGF-profilen Casper Sloth beklager fyringen af Brian Steen Nielsen og opsigelsen fra direktør Jan Christensen, men ser det alligevel som en naturlig konsekvens efter den tredje AGF-nedrykning på otte år.

AGF har i dag fyret sportschef Brian Steen Nielsen og også direktør Jan Christensen er færdig hos Superliga-nedrykkerne efter selv at have sagt sit job op som følge af den katastrofale forårssæson. 

Spillerne er først blevet vidende om situationen mandag formiddag, hvor meddelelsen blev officielt, men at der kommer konsekvenser, kommer ikke bag på landsholdsspilleren Casper Sloth. 

- Når man rykker ned tre gange på otte år, er det naturligt, at der kommer en reaktion. Det er beklageligt, når nogen mister jobbet, og det er ærgerligt for Brian og Jan, for det er ikke deres ansvar alene. Det er vi spillere, der har tabt masser af kampe i træk, men som bekendt kan man ikke bare fyre 20 spillere, siger Casper Sloth til tipsbladet.dk

AGF fyrede i foråret træner Peter Sørensen efter bare en ligakamp og en pokalkamp. Efter at kursen blev helt skæv under den forfremmede assistenttræner Jesper Fredberg har der været spekuleret i, om timingen i fyringen af Peter Sørensen var korrekt. Casper Sloth stiller sig også usikker, når han kigger tilbage. 

- Hvis man havde besluttet sig for at fyre Peter, kunne det måske have været gjort på et andet tidspunkt, så Jesper Fredberg kunne have haft bedre tid til at sætte sit præg i stedet for at blive kastet midt ind i det hele. Men det er nemt at være bagklog nu - det hjælper jo alligevel ikke noget, siger Casper Sloth, der begræder nedrykningen.

- Vi har prøvet alt hvad vi kunne for at overleve, og jeg synes også, at vi spillere har haft fint humør og hele tiden har haft en tro på tingene. Men når tingene alligevel bliver ved med at gå skævt, ender det også med at give en selvforstærkende virkning.

Landsholdsspilleren var selv med på AGF-holdet, der rykkede ned i 2010 og med kontraktudløb med AGF om et år, er der endnu ingen afklaring på, hvor han skal spille efter sommerferien. 

- Jeg ved ikke. Jeg har selv været med til at spille os ned, men selvfølgelig er der ingen i klubben, der har den store lyst til at spille i 1. division. Jeg har nogle rådgivere, der tager sig af, hvis der skulle være nogle interesserede klubber, og kommer der det, må jeg vurdere tingene. Lige nu kan jeg ikke sige noget om, hvor jeg spiller i næste sæson, siger Casper Sloth.