FC Vestsjælland har ikke opgivet Lasse Nielsen
Illustration
Superliga

FC Vestsjælland har ikke opgivet Lasse Nielsen

Lasse Nielsen kan være tabt for FC Vestsjælland denne sommer, men cheftræner Michael Hansen ser sommerens transfervindue som en unik mulighed for at sammensætte en ny trup.

FC Vestsjælland kan risikere at miste en af klubbens største profiler denne sommer. Forsvarsstyrmanden Lasse Nielsen har kontraktudløb, og han overvejer lige nu sin fremtidige fodboldkarriere.

Senest har OB og Randers FC været sat i forbindelse med spilleren, men endnu er der ingen afklaring på sagen. I FC Vestsjælland er cheftræner Michael Hansen opmærksom på situationen. 

- Vi snakker med mange af spillerne, og Lasse er en del af dem. Vi evaluerer det hele nu, og Lasse kan godt udvikle sig yderligere i Superligaen. Han har kun spillet i Superligaen i en sæson, men han har gjort det godt, og var fremragende her i forårssæsonen. Derfor kan jeg godt forstå, at der er flere klubber, der forhører sig, og det forholder vi os til, men jeg kan ikke kommentere det mere konkret, siger Michael Hansen til tipsbladet.dk.

Selvom Lasse Nielsen har gjort det godt for FC Vestsjælland, vil cheftræneren ikke lægge hovedet på blokken og slå fast, at klubben vil gøre alt for at holde på Lasse Nielsen. 

- Vi arbejder på at få en trup, der er så stærk som muligt. Vi har mange spillere med kontraktudløb, så vi har en unik chance for at sammensætte en trup og skabe en ny energi. Men der er ikke noget på plads endnu, og vi melder ud, når der er noget at fortælle, siger han om situationen, hvor hele ti spillere har kontraktudløb i FC Vestsjælland. 

FC Vestsjælland har dog ikke opgivet tanken om at beholde Lasse Nielsen, omend meget tyder på, at forsvarsspilleren er på vej videre. 

- Vi opgiver ikke noget, men vi er i gang med den del, hvor vi vurderer truppen, staben og klubben, så der er mange ting at kigge på. Det er et stort puslespil, og lige nu kan jeg ikke komme det nærmere omkring de konkrete spillere, siger Michael Hansen. 

Lasse Nielsen har selv luftet tanken om at prøve kræfter med en klub i udlandet, hvor der har været interesse fra blandt andet Norge, Holland og Belgien.