Ken Ilsø stopper øjeblikkeligt i Guangzhou
Illustration
Generelle

Ken Ilsø stopper øjeblikkeligt i Guangzhou

Ken Ilsø har offentliggjort, at han pr. dags dato stopper i sin kinesiske klub efter bare tre måneder.

Ken Ilsø nåede ikke at opholde sig længe i Guangzhou R&F, før det kinesiske eventyr sluttede. Den danske offensivspiller skriver således på sin blog, still-tripping.com, at han stopper i den kinesiske klub øjeblikkeligt. 

- Jeg har haft 3 spændende og lærerige måneder i Guangzhou. Jeg har været enormt glad for at være der, og har været med til at løfte holdet, lave mål og være kampafgørende i CSL. Holdet er nummer 3, og jeg er stolt over at have bidraget til at aflevere holdet på den vitale 3.plads, der giver adgang til CL, hvilket er klubbens helt store mål i år, skriver Ilsø på sin blog. 

Trods fine præstationer Guangzhou R&F, hvor det er blevet til 10 kampe og to scoringer, har den kinesiske klub valgt at søge en decideret spidsangriber, og det har sendt Ken Ilsø på overskudslageret. 

- Samarbejdet stopper dog alligevel i og med, at klubben har fravalgt min position, fordi man i stedet ønsker at hente en spiller, der dækker spidsangriber positionen. De har derfor valgt at gøre brug af en option i vores aftale, skriver Ilsø.

Dermed er Ken Ilsø fri på markedet, men hvor fodboldfremtiden ligger, ved den danske offensivspiller ikke.