Carlos Vela: Havde det ikke godt i Arsenal
Illustration
Premier League

Carlos Vela: Havde det ikke godt i Arsenal

Carlos Vela bliver rygtet retur til Arsenal efter stor succes i Real Sociedad, men den mexicanske angriber fortæller, at han ikke nød opholdet i England, da han første gang tørnede ud for Arsenal.

Carlos Vela nyder i øjeblikket stor succes i sin spanske klub Real Sociedad. I den netop forgangne sæson var han en af holdets største profiler og bidrog med 16 mål i Primera Division samt tre kasser i Champions League.

Den store succes har fået rygterne til at køre om, at Arsenal, der tilbage i 2012 solgte Vela til Real Sociedad, vil gøre brug af en tilbagekøbsklausul, der blev tilføjet aftalen dengang. Men Carlos Vela er ikke meget for at forlade San Sebastián, hvor han har det godt.

- Størstedelen af Sociedads spillere kommer fra ungdomsarbejdet, og det har gjort, at stemningen i omklædningsrummet er meget familiær. Atmosfæren er så god, at vi efter træningen laver planer for resten af dagen samme. Vi prøver hele tiden på at gøre den holdkammerat, der sidder ved siden af, bedre, og det kan man se i hver eneste kamp, siger han til beIN Sports.

Mens han har det godt i Spanien, nød han ikke opholdet i Arsenal, hvor han var i seks år dog afbrudt af fire lejemål.

- Jeg følte mig aldrig godt tilpas i London, og jeg kom aldrig til at nyde det. Men da jeg kom til Donostia (San Sebastián, red.), fandt jeg et sted, hvor jeg var glad, og jeg har det godt hver eneste dag, siger han videre.

- Den engelske spillemåde er meget ligefrem. Her er forskellen, at der er flere berøringer med bolden, og det kommer til min fordel.

Carlos Vela er ikke med det mexicanske landshold ved sommerens VM-slutrunde, da han har besluttet sig for at melde fra efter en uoverensstemmelse med en landstræner tilbage i 2011.