Jesper Christiansen: Skal snakke med min agent
Illustration
Superliga

Jesper Christiansen: Skal snakke med min agent

Jesper Christiansen kalder sin situation i OB for uholdbar og skal have en fremtidssnak med sin agent i løbet af sommeren.

Jesper Christiansen har et imponerende CV, som blandt andet tæller et tocifret antal landskampe for Danmark, men alligevel er den 36-årige målmand blevet vejet og fundet for let i OB i størstedelen af sæsonen. Christiansen vogtede målet i sæsonens første syv runder, men efterfølgende har Mads Toppel bidt sig fast som førstevalget i OB. Jesper Christiansen fik dog chancen i to kampe i foråret, men greb den tilsyneladende ikke og blev derfor parkeret på bænken igen.

Nu er spørgsmålet, om den tidligere landsholdsmålmand kan forene sig med endnu en sæson med masser af splinter i bagdelen. Sikkert er det i hvert fald, at den nuværende situation langt fra behager ham.

- Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Jeg troede egentlig, jeg havde fået min plads tilbage efter de to kampe i foråret, men det havde jeg så ikke. Det er ikke holdbart for mig - slet ikke, fordi jeg føler, at jeg burde stå, siger Jesper Christiansen til tipsbladet.dk.

Han vil ikke udelukke et klubskifte i det kommende transfervindue, men er i første omgang spændt på at høre, hvad OB's planer er med ham.

- Jeg har ikke tænkt så meget over fremtiden. Jeg har haft alt mit fokus rettet mod at levere til træning og forsøge at erobre min plads tilbage. Som sagt er min situation ikke holdbar, og jeg skal da helt sikkert have en snak med min agent og høre, hvad han har til mig. Men jeg skal også tale med OB efter ferien, så jeg kan få klarhed over, hvad de har af planer med mig. Jeg håber bare på fair konkurrence, så jeg har en chance for at vinde pladsen tilbage, lyder det fra målmanden.

Jesper Christiansen har kontrakt med OB frem til sommeren 2015.