Guingamp bekræfter: Interesseret i Lössl
Illustration
Superliga

Guingamp bekræfter: Interesseret i Lössl

Guingamp har set Jonas Lössl i Superligaen mange gange i denne sæson, og de bekræfter nu overfor tipsbladet.dk, at de er interesserede i ham.

Først skrev Lars Jacobsen kontrakt med den franske Ligue 1-klub Guingamp, og nu kan FC Midtjylland-målmanden Jonas Lössl også være på vej til klubben fra Bretagne. Lössl blev allerede i sidste uge kædet sammen med klubben, der nu bekræfter, at de er interesserede i FC Midtjylland-målmanden.

Guingamp mister lejesvenden Guy N'dy Assembé, der tager tilbage til Nancy, og de har derfor brug for én, der kan tage kampen op med 20-årige Mamadou Samassa, der delte spilletiden i Ligue 1 i den forgangne sæson ligeligt med Assembé.

- Vi har set Jonas flere gange for FC Midtjylland, når vi har været i Danmark i den her sæson. Han er en god målmand, og han er én af flere, vi følger. Vi har brug for en målmand, og Jonas er én af dem, vi arbejder videre med, siger Stéphane Carnot, der er ansvarlig for Guingamps spillerrekruttering, til tipsbladet.dk.

Da linket mellem Guingamp og Jonas Lössl blev kendt i sidste uge, forlød det, at 25-årige Lössl var tæt på en aftale med de franske pokalvindere, der i den kommende sæson skal spille med i Europa League. Det afviser Carnot, der til gengæld gentager, at Lössl er ét af flere emner.

- Der er ikke noget, der er på plads endnu, og vi har som sådan ikke travlt, da det franske transfervindue først åbner den 10. juni. Det er en vigtig post at besætte, og vi skal træffe den rigtige beslutning. Jeg vil gerne gentage, at Jonas er én af flere kandidater på vores liste.

Jonas Lössls kontrakt med FC Midtjylland løber til udgangen af 2016. Han debuterede i Superligaen i marts 2010.