VFF: Dalgaard/Curth kan blive interessant duo
Illustration
1. division

VFF: Dalgaard/Curth kan blive interessant duo

Viborg har flere gange før forsøgt at få Jeppe Curth til klubben, og i dag lykkedes det. Han bliver ikke nødvendigvis afløser for Thomas Dalgaard.

Viborg har i dag slået klørene i den mangeårige AaB'er Jeppe Curth. En spiller som Viborg flere gange tidligere har forsøgt at lokke væk fra Aalborg. Nu lykkedes det så, og Curth får en nøglerolle i den kommende sæson.

- Jeppe har tidligere været i Viborgs søgelys, så det er ikke en ide, jeg har opfundet, men jeg var hurtigt enig med den øvrige ledelse om, at det var det rigtige at gå efter ham. Og så har det været let for mig at køre rundt i Aalborg og holde nogle kaffemøder med Jeppe. Jeg vil ikke sige, at han skulle overtales, men jeg har talt med ham om, at vi ser ham som en ledertype, der skal gå forrest på og udenfor banen. Vi forventer, at han får en stor rolle på det her Viborg-hold, vi er ved at bygge til fremtiden, siger Viborg-sportschef Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Det er oplagt at tænke Jeppe Curth som afløser for Superliga-topscorer Thomas Dalgaard, der er på kontrakt i Viborg til sommeren 2016. Dalgaard vil gerne til en større klub, men fortalte selv i pinsen, at der ikke er interesse for ham.

I Viborg venter de spændt på, om der kommer seriøse henvendelser på Dalgaard. Gør der ikke det, beholder de ham gerne som slagkraftig makker til Jeppe Curth.

- Der har været løse henvendelser og forespørgsler på Thomas, men der er altså mange klubber, der først er gået i gang med at sondere markedet og se på, hvordan deres trupper skal se ud. Der er vi lidt længere fremme herhjemme, fordi vores turnering starter tidligere. Jeg tror, vi skal et stykke længere hen, før der eventuelt kommer aktivitet på den front, og så må vi se, om der kommer noget, der er attraktivt for Viborg FF. Gør der ikke det, spiller han selvfølgelig hos os, og jeg kunne godt se ham og Jeppe som en interessant angrebsduo i NordicBet Ligaen, siger Ole Nielsen.

Jeppe Curth har skrevet en kontrakt på tre-et-halvt år med Viborg.