Rundens Hold ved VM: Musa og Messi på toppen
Illustration
VM

Rundens Hold ved VM: Musa og Messi på toppen

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold for tredje runde ved VM. Lionel Messi er kommet med på holdet, der blandt andet også tæller en græker, en costaricaner og en belgier.

VM-slutrunden er nu to uger gammel, og der resterer kun et par uger af den fantastiske turnering, der har budt på mange store oplevelser og præstationer. 

Dermed er det tid til at kåre Rundens Hold for tredje runde af turneringen. Kun præstationer i tredje kamp ved dette VM tæller med i bedømmelsen, og der er således blevet plads til en række spillere fra det sydamerikanske kontinent.  

Tipsbladet.dk præsenterer her Rundens Hold for 3. runde – sat op i en 4-4-2-opstilling. 

Målmand: Keylor Navas, Costa Rica
Endnu en fin kamp af Costa Rica-keeperen, der holdt nullet mod England. En væsentlig årsag til Costa Ricas fremragende VM-slutrunde. 

Højre back: Pablo Zabaleta, Argentina
Manchester City-backen er bare en dygtig back, hvilket han også viste i den målrige kamp mod Nigeria. Langt bedre end sin backkollega Rojo, der ellers scorede verdens heldigste mål.  

Central forsvarer: Rafael Marquez, Mexico
Den aldrende kaptajn kan endnu, og mod Kroatien blev det både til mål og assists fra Marquez. Han har været meget vigtig for Mexico under slutrunden og bliver det igen mod Holland. 

Central forsvarer: Diego Godin, Uruguay
Han har scoret i en Champions League-finale, og nu er han også kommet på måltavlen ved dette VM. Uruguay-anføreren afgjorde kampen mod Italien og sikrede sit land videre avancement ved VM.

Venstre back: Jan Verthongen, Belgien
Endnu forsvarsspiller, der er kommet på måltavlen ved dette VM. Verthongen sikrede Belgien sin tredje sejr i træk og har gennem hele turneringen været en stabil back for belgierne. Det var han igen mod Sydkorea. 

Højre midtbane: Arjen Robben, Holland
Et godt bud på VM's bedste spiller indtil videre. Arjen Robben har været det offensive hjerte på Hollands fremragende hold og gjorde det igen glimrende mod Chile. En super-spiller. 

Central midtbane: James Rodriguez, Colombia
James Rodriguez har været en af VM-slutrundens helt store oplevelser. Mod Japan kom han først ind ved pausen, men overtog fuldstændig kampen og afgjorde den med to assists og en scoring. Han kan ikke blive ved med at gemme sig nede i Monaco. Også med på grund af sin fine jubelscene.

Central midtbane: Andreas Samaris, Grækenland
Endnu en indskifter, der fik afgørende betydning for sit hold. Andreas Samaris stod for Grækenlands første scoring mod Elfenbenskysten og var med til at fighte sejren i hus i slutfasen. 

Venstre midtbane: Xherdan Shaqiri, Schweiz
Hvilken vidunderlig præstation af Bayern München-spilleren, der kan blive et varmt transferemne denne sommer. Et flot hattrick af Shaqiri, der for alvor stemplede ind i turneringen i 3-0-sejren mod Honduras. 

Angriber: Lionel Messi, Argentina
Der har været store forventninger til Lionel Messi op til dette VM. Derfor har det været en fornøjelse at se, at han har indfriet dem. Med to mål mod Nigeria var han kampens bedste spiller. Det er han i øvrigt blevet kåret til i alle Argentinas kampe hidtil. 

Angriber: Ahmed Musa, Nigeria
Nigeria tabte ganske vist til Argentina, men det var nok til at gå videre: Ahmed Musa var klart bedste mand for afrikanerne, og han er derfor valgt til dette Rundens Hold. Han er et mulehår foran Neymar, fordi det simpelt hen er sværere at score to gange mod Argentina end mod et Cameroun-hold i opløsning. 

Bænken: 
Jackson Martinez, Colombia
Ezequiel Garay, Argentina
Neymar, Brasilien
David Luiz, Brasilien
Alexander Dominguez, Ecuador
Islam Slimani, Algeriet