FCN bekræfter: Martin Hansen solgt til ADO Den Haag
Illustration
Superliga

FCN bekræfter: Martin Hansen solgt til ADO Den Haag

FC Nordsjælland har solgt målmanden Martin Hansen til hollandsk fodbold.

FC Nordsjælland har fredag eftermiddag bekræftet salget af målmanden Martin Hansen til den hollandske klub ADO Den Haag. 

Gennem længere tid har der været spekuleret i en handel mellem FC Nordsjælland og ADO Den Haag, og nu er klubskiftet altså faldet på plads. 

FC Nordsjællands bestyrelsesformand Allan K. Pedersen glæder sig over handlen. 

- Vi er meget tilfredse med, at vi igen kan hjælpe en god spiller videre i karrieren og lave en god international transfer, hvor også Martins fremtidige præstationer kan gavne FCN. Martin Hansen har udfyldt sin rolle hos os og arbejdet hårdt ved både træning og kamp, og det glæder os, at han nu får chancen i en udenlandsk klub, siger Allan K. Pedersen. 

Martin Hansen blev sidste sommer hentet til FC Nordsjælland som afløser for Jesper Hansen, men i løbet af sæsonen mistede han sin plads til David Jensen. 

Allan K. Pedersen mener, at FC Nordsjælland er godt besat på målmandsfronten i den kommende sæson. 

- Vi er i FC Nordsjælland godt rustet på målmandsposten med David Jensen og vores nyoprykkede islandske keeper Alex Runarsson, og suppleret med nogle af vores talentfulde U/målmænd i træningen, så vi ser trygt fremtiden i møde, siger han. 

FC Nordsjælland åbner Superligaen om en uge, når holdet møder FC Vestsjælland i sæsonpremieren den 18. juli.