Lehmann: Tysk erfaring bliver afgørende
Illustration
VM

Lehmann: Tysk erfaring bliver afgørende

Jens Lehmann spår ikke det argentinske landshold store chancer i søndagens VM-finale.

Den tyske ekslandsholdsmålmand Jens Lehmann mener, at det tyske hold vil kunne trække på en større erfaring end det argentinske landshold, når det går løs ved VM-finalen i morgen. 

Lehmann, der stod som sejrsherre 61 gange for det tyske lnadshold, er sikker på, at tyskerne vil vinde, og mener, at det store antal Bayern München-spillere, som Joachim Löw har rådighed, vil blive afgørende. 

- Jeg er sikker på det [at Tyskland vinder, red.], fortæller Lehmann til FIFAs hjemmeside. 

- Vi har det bedste hold ved dette VM: Vi er godt organiserede, kompakte og fantastiske på bolden. 

- Man kan se, at en masse af vores drenge, herunder nogle af dem på bænken, er vant til at spille i de sene runder af Champions League. 

- Tyskland har fået mere styrke i dybden, og vi har fået flere spillere, der spiller på højeste niveau hvert år. 

- Man skal bare se på de store kampe, som Bayern-spillerne har været involveret i løbet af de sidste par år. Det gør en kæmpe forskel, fordi man får en masse erfaring ud af den slags kampe.

Argentina stiller med Lionel Messi, men ifølge Lehmann skal den lille troldmand forberede sig på en svær kamp.

- Han er mere end i stand til at afgøre kampe på egen hånd, men jeg tror ikke, han vil have det lettere på søndag, end han havde i semifinalen mod Holland.

- Messi er fremragende, men Tyskland har fået et mere komplet angreb, og de vil nedbryde det argentinske forsvar, selv om de måske er nødt til at være tålmodige.