SPIL: Tage Lægaard er død
Illustration
Spil

SPIL: Tage Lægaard er død

Den tidlige bestyrer af spilleklubben Klub Harmony, Tage Lægaard, er afgået ved døden

Tage Lægaard er ikke mere. Den tidligere bestyrer af blandt andet spilleklubben Klub Harmony har igennem længere tid været ramt af svær sygdom, og søndag gik den ikke længere.

Han var i mange år spilekspert og bestyrer af spilleklubber på de Bergske Blade, inden han startede Klub Harmony, som igennem flere år kørte som anparts-spil, og det var som bestyrer af Klub Harmony, at Tage Lægaard sidste år måtte erkende, at klubben igennem flere år havde været drevet for ikke-eksisterende penge. Kassen var tom, slet og ret.

Derfor verserede også ved Tage Lægaards dødsfald en sag imod ham, idet Midt- og Vestjyllands Politi vurderede, at han havde svindlet for op imod 11 millioner kroner, men ifølge efterforskningsleder Karl Johan Johansson slukker sagen nu.

Der var anmeldt krav for cirka 10 millioner kroner, og efter gælden i den private bolig var trukket fra, var der et krav på 8,3 millioner kroner til de øvrige 58 kreditorer, hvoraf kun den største modtog et beløb.  

Sagen tegner et kedeligt og trist eftermæle for en mand, som mange har oplevet som underholdende selskab, når ikke den dårlige ryg krævede for megen opmærksomhed, og venner beskriver ham som et charmerende bekendtskab, der kunne fortælle anekdoter i timevis med sin karakteristiske drævende røst.

Han efterlader sig adskillige sure kreditorer, men også en kone og fire børn.